AZ CleanAZ Clean

Servicii Curatare si Spalare Canapele

Pentru servicii curatare canapele si saltele, echipele AZ Clean utilizeaza aparate profesionale avand tehnologie injectie-extractie reusind astfel sa extraga murdaria profunda de pana la 5cm profunzime. Prin acest procedeu scapam de 90% din bacteriile care se ascund in tesatura. Dupa efectuarea acestor servicii curatare canapea, se recomanda executarea unui tratament antiacarien si antifungic. Persoanele care au alergii la polen pot avea un somn linistit.

Rezultate

Curatarea prin injectie – extractie este in acest moment cea mai performanta metoda folosita unde se impune o curatare în profunzime, la cele mai inalte standarde si cu rezultate pe masura.

Preturi

Conform informatii “Lista Preturi“.

 
 

Curatare si Spalare Fotolii

Spatarul,manerele, sezutul fotoliilor sunt murdare sau imbibate cu praf? Este recomandat să cereți o intervenție pentru spalarea canapelei și fotoliilor cel puțin o dată la fiecare 6 luni pentru a menține igiena casei dvs.

Procedeu

Servicii curatare si spalare fotolii prin metoda de spălare prin injectie-extractie de apa calda și detergent special pentru a distruge acarienii ce se adăpostesc în perne și burete.

Preturi

Curatare fotolii piele/textil: 50 lei/buc

 

Curatare si Spalare Scaune

Curatarea scaunelor elimina acarienii si praful in profunzime din tesatura !

Despre

Pentru curatare si spalare scaune folosim doar detergenti profesionali de origine controlata. Va asiguram de calitatea excelenta a detergentilor si de echipamentele de ultima generatie aflate in dotare. Detergentii respecta toate normele de mediu din UE si SUA.

Preturi

Curatare scaun textil: 10-25 lei/buc Curatare scaun birou piele: 5o lei/buc 

 
 
 

Curatare si Spalare Relaxa

Nu conteaza cat de noua sau cat de veche este salteaua, praful tot se depune in ea. Serviciile de tip curatare si spalare saltele se efectueaza cu aparat profesional cu injectie-extractie si reuseste sa extraga praful si bacteriile profunde !

Procedeu

Pentru petele de pe saltea se folosesc solutii profesionale cu putere de indepartare a aceastora. La aceasta operatie se foloseste un aspirator special, de putere prevazut cu pulverizare de apa si detergent care va aspira simultan detergentul pulverizat.

Preturi

Curatare saltele (tarif pentru ambele fete)

Curatare saltea tip Relaxa 1 pers. 80/200cm:100 lei  

Curatare saltea tip Relaxa 2 pers. :

160/200cm: 120 lei | 180/200cm: 140lei | 200/200cm: 160lei  

 

Curatenie dupa Constructor

Dupa terminarea renovarii locuintei se acumuleaza foarte mult praf de aceea va stam la dispozitie cu aparatura profesionala pentru curatenie. Stim cat de migaloasa poate fi curatenia dupa constructor, asa ca firma de curatenie AZ Clean vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu serviciul de curatenie dupa constructor.

Aparatura

Lucram numai cu echipamente profesionale Karcher, pentru ca dorim sa va oferim atat garantia calitatii germane, cat si un timp scurt de executie al lucrarii.

Preturi

10 lei/mp

 
 
 

Cosmetizari Auto

Spalarea tapiteriei auto si in general serviciile de tip cosmetica auto se recomanda sa fie efectuate o data la 6 luni deoarece in tapiterie se stocheza foarte mult praf generand in acelasi timp un miros greu. Plafonul auto la fel se imbiba cu praf si tutun care in timp se va ingalbeni.

Procedeu

Servicii cosmetica auto prin injectie/extractie. Un pas important la curatarea tapiteriei din piele este folosirea unei solutii speciale cu Ph echilibrat pe baza de apa. Dupa curatare se aplica un balsam, cu protectie UV ce va hidrata pielea in profunzime.

Preturi

Scaune fata+bancheta spate: 150 lei

Detailing interior complet de la: 300 lei (scaune fata,bancheta spate,fete de usi,plafon,portbagaj,bord si revitalizarea plasticelor)

Microbuze: 30 lei/scaun