AZ CleanAZ Clean

Curatare Canapele si Saltele la Domiciliu

Despre AZ Clean

 AZ Clean este o echipa tanara, serioasa si profesionista, pregatita sa raspunda nevoilor si exigentelor tuturor clientiilor nostri. Scopul nostru este ca serviciile de curatenie pe care le oferim atata firmelor cat si particularilor din Bucuresti sa fie o experienta placuta pentru dumneavoastra.

Specialistii in curatenie profesionala la domiciliu de la AZ Clean va simplifica activitatea zilnica acasa sau la birou. Pentru servicii de curatare canapele la domiciliu dar si daca doriti servicii profesionale de curatenie in Bucuresti, detergenti de calitate va rugam sa ne contactati telefonic sau prin intermediul paginii de contact suport clienti AZ Clean.

Firma noastra detine tehnologia de ultima ora si dispune de personal calificat in prestarea de servicii de curatenie profesionala la domiciliu pentru canapele, fotolii, scaune, relaxe, cosmetizari auto sau dupa constructor.

Viziune

Ne straduim sa oferim servicii de curatenie la cel mai inalt nivel si la cele mai bune preturi posibile. Oferim o gama flexibila de servicii de curatenie in Bucuresti, adresate atat firmelor cat si persoanelor fizice, sub forma de abonamente dar si interventii singulare.

Misiune

Prin felul flexibil de a vedea lucrurile, dotare de ultima ora, pregatire permanenta a personalului, promptitudine si discretie, imbunatatim permanent calitatea serviciilor oferite.

 
 

Portofoliu